Job og Udvikling 3 er kommet godt på plads i Vollsmose


Nu rykker kommunen endnu tættere på de ledige borgere i Vollsmose, der har brug for en ekstra hånd for at komme ind på arbejdsmarkedet.

Covid-19 forsinkede planerne, men nu er afdelingen på i alt 20 medarbejdere på plads i lokalerne i VIVO i Vollsmose Centeret, og er dermed placeret helt tæt på de aktivitetsparate borgere over 30 år, som de skal hjælpe videre i uddannelse og job, som en del af projektet ”Vollsmose i Job og Uddannelse”, der er en del af den sidste Vollsmoseplan.

 

Tæt borgerkontakt

Ved at være tæt på, kan jobrådgiverne i højere grad hjælpe de beboere, som har særligt brug for det.
”Den overordnede målsætning er, at vi skal hjælpe flere borgere ud på arbejdsmarkedet. Det kan vi lettere hjælpe med, når vi selv sidder herude. Vi er rigtig glade for, at det lykkedes at flytte herud”
lyder det fra afdelingsleder Ida Nørbygaard.

En del af flere indsatser i Vollsmose

Udover indsatsen i Job og Udvikling 3, så indbefatter ”Vollsmose i Job og Uddannelse” også en indsats for unge aktivitetsparate. Som led i den sidste Vollsmoseplan er der også etableret et investeringsprojekt for de jobparate, der er forankret under Job og Karriere 2. Her arbejdes der også på at etablere arbejdspladser i Vollsmose.

Her kan du se en lille video om afdelingens arbejde, som også vil blive delt på Facebooksiden ”Odense i job”.