Flere ressourcer til Retshjælpen i Vollsmose

Odense Kommune har besluttet at give et økonomisk tilskud til Retshjælpen Fyn, som bl.a. har kontor i Vollsmose Torv.
Med den nye aftale får Retshjælpen Fyn 150.000 kr. i tilskud hvert år i fire år frem til 2024.

I Retshjælpen kan man få hjælp til at forstå love og regler og rådgivning om f.eks. lejeret, socialret, udlændingeret, familie- og arveret, forbrugerret, erstatningsret, forsikringsret m.m.

Retshjælpen er en selvejende institution med 18 juridiske medarbejdere, der frivilligt og ulønnet hjælper borgere i Odense Kommune.  Retshjælpens rådgivere er jurastuderende fra Syddansk Universitet i Odense og de ledes af uddannede jurister. Retshjælpen har haft kontor i Vollsmose siden 2014.

De ekstra penge fra Odense Kommune skal bruges til at fastholde de frivillige jurastuderende, mere fokus på lejeret og socialret og opdatering af Retshjælpens IT-system. Indsatsen skal styrke kvaliteten af Retshjælpens arbejde samtidig med, at Retshjælpen vil kunne hjælpe endnu flere borgere.

Når Fremtidens Vollsmose til næste år får sin egen infoboks i Vollsmose, vil der 2-4 gange om ugen være gratis juridisk rådgivning fra Retshjælpen i Infoboksen.  Der vil også blive afholdt åbent hus arrangementer med særlige juridiske emner.

Du behøver ikke at bestille en tid til rådgivning i Retshjælpen i Vollsmose og du kan også modtage rådgivning via telefon eller e-mail.

Åbningstider

Mandag, tirsdag og onsdag: 13.00 – 16.00
Torsdag: 14.00 – 17.00
Fredag: 13.00 – 16.00
Lørdag, søndag og helligdage: Lukket

Adresse

Risingvej 132, Vollsmose Torv, Butik A05,
5240 Odense NØ

Mail: brevkasse@retshjaelpenfyn.dk

Tlf.: +45 61 73 70 43

Hjemmeside: www.retshjaelpenfyn.dk/vollsmose/